Sjundedags Adventistsamfundet | Logga in

Startsida Bildspel

Inspirationsdagar
Dela

Inspirationsdagar

Bibellinjen kommer till din församling

Många personer har uttryckt intresse för att få del av undervisningen på Bibellinjen, men har inte möjlighet att vara på Ekebyholm en hel termin. Därför erbjuds utdrag från Bibellinjens kurser som inspirationsdagar till församlingarna. Församlingen väljer vilken kurs som mest fyller deras behov just nu. Sedan får församlingen besök av den lärare som undervisar kursen de valt. Församlingen står själv för att organisera mat, gudstjänstledning och reklam för inspirationsdagen.

Förslag på upplägg:

  • kl. 10:00 Lektion #1
  • kl. 11:30 Gudstjänst/predikan på ämnet
  • kl. 13:00 Lunch
  • kl. 14:30 Lektion #2
  • kl. 15:30 Fika/Bensträckare
  • kl. 16:00 Lektion #3

Mötena innehåller oftast en del diskussion och praktiska övningar i mindre grupper. De flesta kurserna går att anpassa till olika åldersgrupper och kunskapsnivåer.

Skulle du vilja att Bibellinjen On the Road besökte din församling?

  1. Samtala i styrelsen/ledningsgruppen om vilket ämne ni vill höra. Ämnena hittar ni under fliken On the Road. Där finns kurser som följer temat "Med Jesus i Hjärtat" och kurser som följer temat "Med Jesus i Församlingen". Vi ber församlingen att bestämma ämne så att det vi undervisar är något som ni behöver höra, och också så att vårt besök är förankrat i församlingen när vi kommer.
  2. Kontakta Liane Edlund som är kursansvarig, hittar vi ett datum tillsammans. Ämnet som ni väljer avgör vilken lärare som kommer. Våra lärare har bara ett visst antal datum som de kan besöka församlingar, så först till kvarn gäller!
  3. Gör reklam i församlingen. Se det som ett tillfälle att bjuda bekanta att komma till församlingen och få fördjupad kunskap och gemenskap tillsammans.